KIVÁLASZTÁS ÉS BESZERZÉS

A dizájn az egyik legfontosabb hozzáadott érték a termékhez. A csomagolás kinézete erősen befolyásolja a vásárlókat és ezzel megkülönböztet magát a többitől. Több tanulmány állítja, hogy a terméket elsősorban a csomagolás adja el, az a legfontosabb faktor a vevők szemében, hiszen ezt látja meg először. Maga a termék csak azután kerül a figyelem központjába, ha már a csomagolás felkeltette a figyelmét a vásárlónak.

Ahhoz, hogy a terméke sikeres és jövedelmező legyen a piacon, a legújabb trendeknek megfelelő csomagolás szükséges. Sokéves tapasztalatommal és széles kapcsolatrendszerrel segítek megtalálni a megfelelő csomagolást a legjobb ár és legjobb feltételekkel. Legyen ez kozmetikai,  háztartás-vegyi vagy akár élelmiszeripari termék, az én feladatom a vevőim maximális kiszolgálása.

TANÁCSADÁS

A csomagolás világa egyedi, színes, változatos és széleskörű és sokrétű. Számomra ez elhivatottság. A csomagolóipar minden nap változik, új trendek, új termékek kerülnek bevezetésre és tűnnek el. Mindenki egyedi és a legjobb csomagolást szeretné magáénak tudni, ezzel megkönnyítve a helyzetét a piacon. Ahhoz hogy a kiharcolt helyzete ne változzon, folyamatosan nyomon kell követni a szakmát, figyelni a konkurenciát, kiállításokra járni, kapcsolatokat gyűjteni, mintákat beszerezni.

Az én feladatom átvállalni ezt a rész, és így a partnerem tud fókuszálni az üzlet más területeire.

Felkínálom az új lehetőségeket, új trendeket mutatok be, ezzel irányt tudok mutatni a jövőre vonatkozólag.

TERVEZÉS

Amikor van egy konkrét elképzelés egy adott formáról, vagy csak megkülönböztetni szeretné a többitől, lehetőség van egyedi tervek alapján elkészíteni a flakont vagy éppen a tégelyt.

A tervezés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a terméke kitűnjön a sorból. Nagyszerű tervezőcsapattal dolgozom, akik 3D rajzban elkészítik a terveket, és ha szükség van rá, prototípus is megvalósítható. Az egyedi csomagolás mindig hozzátesz a termékhez, ezáltal emeli az értéket és az eladhatóságát is.

BÉRTÖLTÉS

A költségcsökkentés manapság elkerülhetetlen annak, aki versenyben szeretne maradni. A gyártás és a töltés az egyik legnagyobb hányaddal rendelkező költségnem. A feladat az, hogy megtaláljuk azt a bértöltőt, aki versenyképes és ezáltal több profitot tudjunk realizálni a megrendelő számára. Emellett a minőségi követelményeknek is eleget tegyenek. (ISO vagy egyéb minősítés)

Ehhez ajánlom a tapasztalatomat és a kapcsolataim, hogy még több profit realizálódjon a gyártás során.

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS

Amikor elkészült a látványterv az új csomagolásról, a következő lépés a szerszámkészítés. A szerszám egy befektetés, amellyel költséget tudunk csökkenteni. Az elmúlt években rengeteg szerszámot készíttettem és koordináltam a gyártás elindításáig.

SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEK

A saját márkás termékek önálló termékkategóriát alkotnak az áruházak polcain. Hogy növelni tudja termékportfólióját, a sajátmárkás termék remek választás. Ajánlani tudok grafikai és nyomdai munkákhoz kiváló szakembereket ezen felül bértöltésben is tudok javaslatot tenni.