A csomagolással való foglalkozás nem csak egy szakma, ez elhivatottság és egyben hobbi is. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkám során az új kihívások legyőzése motiválhat nap mint nap.

Ebben az iparágban eltöltött munkám során komoly tapasztalatra tettem szer, mellyel segítem partnereim, hogy a legmegfelelőbb csomagolással kerüljön termékük a piacra.

KOMMUNIKÁCIÓ

Hiszek a személyes kapcsolatban, hiszen minden elképzelés más és más, ennek a megvalósításához nélkülözhetetlen a kommunikáció. A partnereim igényeit kiszolgálni maradéktalanul csak akkor tudom, ha ismerem az adott feladathoz fűződő összes elvárást.

FOLYAMAT

Segítek megtervezni termékének csomagolását, egészen a színek és a formák kialakításától a szórófejek, kupakok, pumpák kiválasztásán át a legyártást követő utolsó simításokig.

Jól tudjuk, hogy a legmegfelelőbb csomagolások kialakításához grafikai, formatervezési és üzleti irányból is közelítenünk kell a megoldás felé.

Először szabadjára engedjük a fantáziánkat, majd jöhet a formatervezés izgalmas metódusa, melynek során ügyfeleimmel közösen hozom létre az adott termékhez leginkább megfelelő és ahhoz legharmonikusabban illeszkedő csomagolást.

A szerszámgyártástól a betűtípusok és a látványtervek kialakításán át a címke tervekig vállalom a csomagolástechnológiai kialakítást, hiszen vallom őszintén: amit csinálok, nem más, mint szenvedély, az alkotó kreativitás szenvedélye.

A legkülönlegesebb elgondolások alapján készített termékéhez flakon vagy tégely, akár tubus is. A  pumpa, habpumpa, karos szórófej és kupak az egyedileg készült termékhez igazítható, a választék széles skálájából.

Itt azonban még nem ér véget a munkám, hiszem az utókövetés is lényeges.

INNOVÁCIÓ

Ahhoz, hogy a legújabb csomagoló eszközöket tudjam ajánlani a partnereim részére, rendszeresen látogatok szakkiállításokat és továbbképzéseken is részt veszek. Ez egy olyan gyorsan változó iparág, hogy nélkülözhetetlen nyomon követni a legutolsó trendet is.

Szívesen a rendelkezésére állok, és várom ötleteit, elgondolásait, kérdéseit.